Færder Handy

Nyt fridagene på hytta la Færder Handy ta de kjedelige jobbene!

Vi gir pris på forespørsel, gratis befaring, etc.

Siv 2Handy Girl

Siv bor på Tjøme og har solid erfaring i administrasjon, utleie og kundeservice. Siv kan hjelpe deg med en rekke tjenester slik at du kan nyte dagene både før du kommer på hytta, under oppholdet og i etterkant. Siv sine arbeidsområder er utleie og alt det innebærer av markedsføring, kontrakter, oppfølging og renhold. I tillegg kan hun hjelpe deg med å gjøre hytta klar før din adkomst med både renhold og innkjøp av det du måtte ønske. 

Kontakt: Siv Aanstad Flåten, siv@bluemanagement.no tlf 466 33 233

PG 3Handy Man

Per Gunnar er gift med Siv. Han har en solid karriere bak seg som strateg, leder, og forretningsutvikler. Etter en operasjon for hjernesvulst i 2015 ønsker han å bruke sine krefter på sin store lidenskap: Hus og Hage. Per Gunnar kan foreta de aller fleste småreparasjoner og utbedringer du ønsker gjennomført. Han kan ta ditt vedlikehold som plenklipping, vask, vanning, beskjæring etc under sommersesongen i din hage. Han kan  foreta steinarbeider, maling, flislegging vår og høst vedlikehold etc når du ikke er tilstede. Han kan kort og godt gjøre de arbeidsoppgaver som gjør at du kan nyte dagene på hytta. 

Kontakt: Per Gunnar Flåten, per.gunnar@bluemanagement.no tlf 977 95 000

 

Administrasjon og Utleie av hytte. 

 • Handy Girl kan annonsere din hytte til leie for den periode du bestemmer. Følge opp kunder, skrive kontrakt og følge opp leieforholdet helt til etter utløpet av leieperioden. Du betaler kun for annonse og en provisjon av leieinntektene. Vårt ansvar kan følges opp helt til hytta er nyvasket igjen.

Oppfølging av Leieforhold

 • Har du leid ut hytta i egen regi, men ønsker en partner som kan føre tilsyn med din leietager. Handy Girl kan bistå deg uansett om objektet er et Hus,  en Leilighet, en Hytte, en Båtplass eller en Båt. Handy Girl er din lokale arm som bistår deg 24/7

Vask og Rydding etter Utleie eller ferie

 • Handy Girl dokumenterer tilstanden ved utflytting, vasker, rydder opp og setter alt istand etter endt leieforhold, eller om du ønsker å få denne tjenesten levert etter eget besøk på hytta.

Utleie av Båtplasser

 • Har du en båtplass du ikke benytter hele eller deler av sommeren. Handy Girl leier den ut for deg mot provisjon av leieinntektene.

Utleie av sommerhus

 • Bor du på Nøtterøy og Tjøme og ønsker å leie ut ditt hus når du er på ferie? Handy Girl kan hjelpe deg, også om du kun ønsker ettersyn av et etablert leieforhold mens du er borte.

Gjør hytta klar for sommeren

 • Er du lei av å bruke de første helgene på forsommeren til å vaske og rydde? Handy Girl tar innvendig vask for deg, og Handy Man tar det utvendige vedlikeholdet på plen og hytte

Fyll opp Hytta før ankomst

 • Stressende jobb? Mye å huske på før du kommer på hytta? Send Handy Girl en handleliste 48 timer før ankomst og Hvitvinen er ferdig temperert, de lokale rekene ligger klare til å nytes sammen den ferske Loffen fra Nøtterøy Bakeri . Dette sammen med alle de andre varene du vil ha klart i kjøleskapet og ellers på hytta. Vi sjekker også opp før ankomst og kommer med tips om alt fra Gass til grillen til bensin til gressklipperen. Tjenesten prises som et påslag av innkjøpet hun gjør for deg.

Innvendig vask og maling

 • Nyt ferien, også den siste dagen. Overlat vasking av hytte og sengetøy til Handy Girl så kan du få roen, og et perfekt resultat.

Ankomsttjenester, hente og bringe

 • Ønsker du å komme frem til nyklipt plen, nyvasket hytte og «alt på stell»? Trenger du å bli hentet på Jernbanen, Torp eller andre steder?  Ønsker at din båt ligger fortøyd i bryggen og ikke i opplag når du starter hyttesesongen? Handy Man kan hjelpe deg.

Prosjektledelse og koordinering

 • Har du arbeid på gang gjennom høst, vinter og vår og trenger en lokal mann som er din representant ? Handy Man kan være din lokale hjelper som sørger for at resultatet blir perfekt.

Vakthold og tilsyn

 • Handy Man går daglige turer med vakthund i ditt område. Ønsker du skilt på veggen om at din hytte blir sett etter av vakt med hund? Når Handy man er på besøk ser han også etter at alt ser bra ut og vil komme med eventuelle forsalg til deg på e-post om noe bør gjøres. Har vannet fryst på Vinteren, har et tre ramlet ned på eiendommen under høststormen fikser handy Man dette i samarbeid med deg.

Anbud på Tjenester

 • Som fastboende har Handy Man er godt nettverk av håndverkere med fordelaktige priser. La Handy Man koordinere anbud for deg for større arbeider

Båtopplag

 • Handy Man kan forhandle pris og tjenester for ditt båtopplag. Handy Man flytter båten når din ferie er over, og han legger den nyvasket i bryggen før sesongen starter igjen

Vår og Høst Vedlikehold

 • Handy Man kommer med forslag til deg på ting som bør gjøres. Vi blir enige om pris og vedlikeholdet er utført til avtalt pris før din ankomst.

Sommervedlikehold

 • Handy Man klipper plen, busker og kanter før du kommer.  Gjennom sommeren sørger Handy Man for at alt «er på stell»

Utvendig Vask og Maling 

 • Handy Man både maler og vasker din hytte og brygge. Handy man bruker Jotun Proff produkter som sammen med arbeidsmoralen til handy Man gir deg et perfekt resultat.

Steinlegging, Hagemiljøer etc

 • Handy Man er god på steinlegging, murer, terasser, og uteplasser. I tillegg bygger han flotte avfalls stativer. Handy man garanterer topp resultat til avtalt fastpris

Forefallende arbeid

 • Handy Man er din lokale høyre hånd med et stort nettverk. Har du et problem, noe du vil fikse eller endre? Handy Man gir deg gjerne et tilbud!

Last ned brosjyreFærder handy_oppslag

Kontakt oss

Print Friendly, PDF & Email